Voel je VIP in onze exclusieve Edelstenen WhatsApp-winkel

Om jou als trouwe klant exclusiviteit en net dat beetje meer te bieden, hebben wij de Stones & Bones® WhatsApp Store geopend.

VOEG MIJ TOE

 

Hoe werkt het?

Alle producten welke nieuw aan ons assortiment worden toegevoegd, worden ook gepost in de WhatsApp Store, ALTIJD met een leuke korting, exclusief voor jou als lid van onze WhatsApp-winkel. 

Daarnaast houden we je op de hoogte van AL onze aanbiedingen en nieuwe blogs, zodat je altijd als eerste up-to-date bent.

En als kers op de taart zullen we jou zo nu en dan verwennen met codes welke recht geven op kortingen die enkel gelden voor jou als WhatsApp Store-lid, om je dat échte VIP-gevoel te geven.

Om het overzichtelijk te houden, zijn wij als beheerder de enigen die iets kunnen posten.

VOEG MIJ TOE

 

Even een paar huisregels

Deze WhatsApp Store is enkel bedoeld om jou dat beetje extra te geven. Het is dus niet de bedoeling dat er onderling (ongewenst) contact wordt gelegd / privéberichten worden gestuurd. We zien graag dat elke deelnemer zich aan de AVG houdt. Krijgen wij melding dat iemand zich niet aan onze huisregels houdt, zijn wij genoodzaakt de WhatsApp Store tijdelijk te sluiten en de “veroorzaker” te blokkeren en te verwijderen uit de groep.

Verder ga je, bij het betreden van onze webwinkel, akkoord met de Terms of Service van WhatsApp.

VOEG MIJ TOE