Ervaar jij vreemde dingen in huis? Voelt de energie in jouw huis zwaar of niet lekker? Een energetische huisreiniging kan dan uitkomst bieden.

Wat is een energetische huisreiniging?

Bij een energetische huisreiniging wordt het huis vrijgemaakt van negatieve en zware energie. Deze energie kan in het huis zijn gekomen door vorige bewoners, dolende entiteiten, eigen energie (bijvoorbeeld door ruzies of ziekte) etc. etc. Eveneens wordt er schone positieve energie aangetrokken.

Waarom is een energetische huisreiniging belangrijk?

Wanneer negatieve, zware energieën niet worden verdreven uit jouw leefruimte, kan dit van zeer negatieve invloed zijn op jou en jouw medebewoners. Zo kan het zorgen voor kleine opstootjes onderling, neerslachtigheid, fysieke ongemakken. Soms zijn dit soort klachten van tijdelijke aard, maar wanneer energie niet wordt opgeschoond, zal het alleen maar van kwaad tot erger gaan. Verder wordt de aanvoer van positieve energie van buitenaf geblokkeerd; deze kan niet meer vrij naar binnen stromen.

Hoe gaat een energetische huisreiniging?

Allereerst zal er een inleidend gesprek plaatsvinden in jouw woning. Hierbij vertellen wij wie we zijn en wat we gaan doen. Na het stellen van eventuele aanvullende vragen, zullen we van start gaan. We hebben zelf alle benodigde materialen bij ons. Onze professional gaat dan op rituele wijze met brandende salie door de woning. Hij begint dan op de zolder of 1e etage (indien aanwezig) en werkt dan naar beneden. Onze lichtwerker staat hem bij en zal elke ruimte vullen met positieve energie en intenties in elke ruimte inzetten. Als de reiniging teneinde is, zullen we, indien gewenst, nog even met je napraten over onze bevindingen.

Hoe lang duurt een energetische huisreiniging en wat kost het?

Afhankelijk van de grootte van het huis, duurt een reiniging inclusief voor- en nagesprek ongeveer 2 uur. De kosten zijn 90,- excl. eventuele reiskosten.

Ik wil een energetische huisreiniging!

Je kan de reiniging op verschillende manieren boeken:

Let op! Kijk uit met het gebruik van Salie; bij onjuist gebruik werkt het niet of werk het tegen je.

​Wanneer je zoekt naar meer ondersteuning ben je welkom een energetische behandeling bij mij te komen ontvangen. Deze biedt eveneens vaak inzichten en helpt zowel het fysieke en het mentale en energetische lichaam in balans te komen. Voor meer informatie over zo’n behandeling, klik hier.

Het is ook mogelijk een kaartlegging met intuïtieve waarnemingen te boeken. Voor meer informatie over deze leggingen, klik hier.

Mis je even het overzicht? Zie je het grotere plaatje niet? Heb je last van onzekerheden? Zou je willen weten wat het Universum, jouw gidsen of overleden dierbaren jou te vertellen hebben? Wat ligt er op jouw wezenlijke pad? Boek nu een reading bij mij, Bianca, en wellicht krijg je antwoord op al jouw vragen. Voor meer informatie over een reading, klik hier.

Wil je zelf leren pendelen? Bij ons is het mogelijk om een workshop pendelen te volgen, 1 op 1 of samen met een vriend(in). Op aanvraag is een workshop via videobellen ook mogelijk. Klik hier voor meer informatie over onze workshop pendelen.