Retourvoorwaarden

Toch niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Volg daarvoor de onderstaande stappen. 

Verpakking

Verzending

Terugbetaling

Wanneer betalen we terug?

Wij maken de door jouw gemaakte kosten (aanschafkosten en eventueel originele verzendkosten) binnen 14 dagen na herroeping naar je over. 

Wat krijg je terug?

Je krijgt het volledige aankoopbedrag terug. Indien je de volledige bestelling terug stuurt, ontvang je eveneens de origineel betaalde verzendkosten. 

Waar ontvang ik het teruggestorte bedrag? 

Wij storten het bedrag op het door jou, op het retourformulier, aangegeven rekeningnummer. Indien je geen rekeningnummer invult, komt het bedrag retour via de door jou, bij het plaatsen van de bestelling, gebruikte betaalmethode (bijv. iDEAL of PayPal) Lukt dit niet? Dan nemen we contact met je op. 

Kosten voor het retour sturen 

De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Stuur je een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Gelieve vooraf contact op te nemen met onze klantenservice om de hoogte van de verzendkosten af te spreken. Dan vergoeden wij deze kosten achteraf, na ontvangst en beoordeling van de retour.

Instructies retourneren

 Terugsturen

Zorg ervoor dat: 

Handige tips

We proberen je retour zo snel mogelijk te verwerken. Hier nog wat handige tips. 

Versturen

Breng het pakket naar een postkantoor naar keuze. Hier ontvang je een verzendbewijs. Bewaar deze goed totdat de retour volledig is afgehandeld. Dit is je bewijs dat het pakket daadwerkelijk is verstuurd en kan bij verlies tijdens transport naar worden gevraagd.

Afhandeling

Zodra de retourzending bij ons is verwerkt krijg je hierover automatisch bericht. Dit proberen wij natuurlijk zo snel mogelijk te doen. Heb je na 14 dagen nog niets van ons vernomen? Neem dan contact op met onze klantenservice.