Workshop Pendelen op locatie

 

Wil jij graag leren pendelen en heb je wel zin in een gezellige avond? Wij verzorgen ook de Workshop Pendelen op locatie.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Je kan ons al boeken voor een workshop vanaf 1 persoon tot een maximum van 8 personen. Vereiste is dat je een ruimte met een hoge tafel waaraan iedereen kan zitten (wij ook, 2 personen) tot jouw beschikking hebt. Je maakt met ons een afspraak (dit kan door ons te benaderen via email, WhatsApp, telefonisch of via de chat) en wij komen op het afgesproken moment, op de door jou aangeven locatie de Workshop Pendelen verzorgen. Wij zullen ervoor zorgen dat alle benodigde materialen er zijn. Aan het einde van de Workshop is er een mogelijkheid om eventuele items aan te schaffen.

Wat kan ik verwachten van deze Workshop Pendelen?

Wij verzorgen een leuk gevulde avond waarbij we kleine experimentjes gaan doen met de pendel, de verschillende pendels gaan ervaren en eveneens, het belangrijkste deel van de avond, de basisbeginselen van het pendelen leren.

Wie kunnen er allemaal aan mee doen?

De Workshop is voor iedereen vanaf 15 jaar.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deze Workshop Pendelen op locatie is € 27,50,- voor 1 persoon, € 25,00 voor 2-3 personen en vanaf 4 personen zijn de kosten € 20,00 per persoon. Daarnaast vragen wij een reiskostenvergoeding van € 0,30 per km*. Dit gerekend van Stones & Bones® naar de locatie en terug. Voor locaties binnen postcodegebied 7440-7443 rekenen wij geen reiskostenvergoeding.

Betaling geschiedt vooraf.

* Prijzen gelden voor locaties binnen de provincie Overijssel. Overige provincies gaan op aanvraag.

Hoe lang duurt de Workshop?

De Workshop duurt ongeveer 1,5-2,5 uur.

Hoe boek ik deze Workshop Pendelen / Ik heb nog vragen?

Je kan ons op de volgende manieren bereiken voor overige informatie of om ons te boeken:

Heb je ons assortiment Pendels al bekeken? Je vindt het hier.

Workshop Pendelen