Reiki

Wij geven ook Energetische Behandelingen. Hierbij passen we voornamelijk Reiki toe. Op deze pagina kan je lezen wat dit allemaal inhoudt.

 

  1. Wat is Reiki?
  2. Waar komt Reiki vandaan?
  3. Hoe verloopt een Reikibehandeling?
  4. Wat zijn de kosten voor een Energetische Behandeling?
  5. Ik wil graag een afspraak maken

 

 

1. Wat is Reiki?

“Allesomvattende en Allesdoordringende Levensenergie”

Dat betekent Reiki. Rei staat voor Universeel of Onbegrensd en Ki staat voor Levensenergie of Vitale Kracht.

Reiki is een natuurlijke geneeswijze en wordt door de Reikibeoefenaar doorgegeven. De Reiki stroomt vanuit de Eeuwige Bron door de beoefenaar. De levensenergie wordt dan via de handen doorgegeven aan de cliënt. Dit kan zelfs op afstand!

Reiki geneest niet en de behandelaar is ook geen genezer; door het laten doorstromen van Ki wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Zodoende is het wel een heelmethode.

Met Reiki kan je ook heel goed behandelingen van artsen ondersteunen; bij bijvoorbeeld psychische klachten waarvoor je reeds in behandeling bent bij een psycholoog, kan Reiki openingen maken die uiteindelijk resulteren in het sneller hebben van inzichten. Als je een gebroken been hebt die al in het gips zit, kan Reiki het zelfgenezend vermogen bevorderen waardoor de breuk zich sneller herstelt. Eveneens zullen medicijnen in combinatie met Reiki beter hun werk kunnen doen, waardoor de medicatie wellicht eerder afgebouwd zou kunnen worden.

 

 

2. Waar komt Reiki vandaan?

Reiki komt uit Japan. Mikao Usui is de grondlegger en noemde het “Usui Reiki Ryoho”. Ryoho betekent therapie, remedie.

Mikao was een Zen Monnik, een spiritueel leraar, woonachtig in Kyoto en geboren in 1865, Taniai.

Reiki is een geschenk van verbinding dat kan worden doorgegeven. Mikao Usui was de eerste Grandmaster Reiki.

 

 

3. Hoe verloopt een Reiki behandeling?

Je bent van harte welkom in mijn speciaal ingerichte ruimte. We zullen even kort met elkaar spreken. Jij kan dan aangeven wat de eventuele klachten zijn en ik zal je vertellen wat ik ga doen.

Daarna neem je, indien mogelijk (afhankelijk van de klachten), plaats op de behandeltafel.

Het is voor jou het fijnst dat je makkelijke kleding draagt zodat je lekker ontspannen en comfortabel kan liggen.

Tijdens de behandeling kan ik gebruik maken van Edelstenen en Wierook.

Het is voor mij erg belangrijk dat zowel jij als ik open en eerlijk zijn. Vind je het bijvoorbeeld niet prettig als ik Wierook gebruik, dan mag je dat gewoon zeggen, dan kan ik daar rekening mee houden. “Niets moet en Niets is gek” zeg ik altijd.

We sluiten na de behandeling het geheel af met een evaluatie. Hierbij hoor ik graag hoe je het ervaren hebt en wat je misschien voelde. Ik zal je mijn bevindingen vertellen en eventueel tips meegeven.

Van begin tot eind zijn we zo ongeveer 1 tot maximaal 2 uur bezig. Dit is uiteraard afhankelijk van wat er moet gebeuren, maar ook van de gesprekken vooraf en nadien.*

De eerste paar dagen na de behandeling is het goed om veel water te drinken (1,5ltr.) om de afvalstoffen die door de behandeling los zijn gekomen, af te voeren.

*Een Ontspanningsbehandeling duurt ongeveer 1 uur. Bij een Volledige Behandeling kan je rekening houden met ongeveer 1,5 tot 2 uur.

 

 

4. Wat zijn de kosten voor een Energetische Behandeling?

Zoals eerder genoemd geef ik, Bianca, Energetische Behandelingen waarbij ik voornamelijk Reiki toepas. Ik ben afgestudeerd Edelsteen Therapeute en Reiki Master.

De kosten hiervoor zijn als volgt:

Ontspanningsbehandeling € 25,-

Volledige Behandeling € 40,-

Wanneer je een factuur wilt van de behandeling, vernemen we dat graag; dan maken we dat in orde.

 

 

5. Ik wil graag een afspraak maken

Klik hier om een afspraak te maken voor zo’n fijne Energetische Behandeling

 

 

**Het ontvangen van Reiki is voor een ieder een persoonlijke ervaring. Raadpleeg bij ernstige klachten altijd eerst een arts. De geboden behandelingen van Stones & Bones® dienen uitsluitend als ondersteuning bij andere behandelvormen als o.a. medicijnen en therapie. In andere gevallen kan het eveneens heel heilzaam zijn als op zichzelf staande therapie of ter preventie van ziekten.

Lid van: Reiki Vereniging Cirkel, lidnr. 1309