Energetische behandelingen

In onze praktijk bieden we Energetische Behandelingen aan, waarbij we voornamelijk Reiki toepassen. Hieronder vind je meer informatie.

 

  1. Wat is Reiki?
  2. Waar komt Reiki vandaan?
  3. Hoe verloopt een behandeling?
  4. Wat zijn de kosten?
  5. Ik wil graag een afspraak maken

 

Wat is Reiki?

Reiki betekent “Allesomvattende en Allesdoordringende Levensenergie.” “Rei” staat voor Universeel of Onbegrensd, en “Ki” staat voor Levensenergie of Vitale Kracht.

Reiki is een natuurlijke geneeswijze waarbij de beoefenaar levensenergie doorgeeft vanuit de Eeuwige Bron naar de cliënt. Deze energie kan zelfs op afstand worden doorgegeven. Reiki stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam, waardoor het een effectieve methode is voor heling en welzijn.

Met Reiki kan je ook heel goed behandelingen van artsen ondersteunen; bij bijvoorbeeld psychische klachten waarvoor je reeds in behandeling bent bij een psycholoog, kan Reiki openingen maken die uiteindelijk resulteren in het sneller hebben van inzichten. Als je een gebroken been hebt die al in het gips zit, kan Reiki het zelfgenezend vermogen bevorderen waardoor de breuk zich sneller herstelt. Eveneens zullen medicijnen in combinatie met Reiki beter hun werk kunnen doen, waardoor de medicatie wellicht eerder afgebouwd zou kunnen worden.

Waar komt Reiki vandaan?

Reiki vindt zijn oorsprong in Japan en is ontwikkeld door Mikao Usui. Hij noemde het “Usui Reiki Ryoho. “Ryoho” betekent therapie of remedie. Mikao Usui, een Zen Monnik en spirituele leraar, was dus de grondlegger van Reiki. Het is een geschenk van verbinding dat kan worden doorgegeven.

Hoe verloopt een behandeling?

Bij ons ben je welkom in een speciaal ingerichte ruimte. We beginnen met een kort gesprek waarin jij je eventuele klachten kunt delen en ik uitleg wat de behandeling inhoudt. Vervolgens neem je, indien mogelijk, plaats op de behandeltafel. Het is voor jezelf fijn om comfortabele kleding te dragen. 

Een volledige behandeling, inclusief voor- en nagesprek, duurt maximaal 120 minuten. De duur van de behandeling is afhankelijk van wat er nodig is.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor Energetische Behandelingen zijn als volgt:

  • Ontspanningsbehandeling: 25,-
  • Volledige Behandeling: 40,-

Indien je een factuur wenst voor de behandeling, laat het ons weten.

Ik wil graag een afspraak maken

Klik hier om een afspraak te maken voor een Energetische Behandeling.

Er is helaas geen wachtruimte bij de praktijk waar je van tevoren kunt plaatsnemen, daarom verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen. Er is voldoende parkeergelegenheid. De praktijkruimte is enkel te bereiken middels 2 trappen.

Ik kijk ernaar uit om je te ondersteunen op je reis naar welzijn en innerlijke balans.

AFSPRAAK MAKEN

 

**Het ontvangen van Reiki is voor een ieder een persoonlijke ervaring. Raadpleeg bij ernstige klachten altijd eerst een arts. De geboden behandelingen van Stones & Bones® dienen uitsluitend als ondersteuning bij andere behandelvormen als o.a. medicijnen en therapie. In andere gevallen kan het eveneens heel heilzaam zijn als op zichzelf staande therapie of ter preventie van ziekten.

Informatie

Naam therapeut: Bianca Nekkers

Adres praktijk: Verdistraat 17 Nijverdal

Telefoonnummer: 0548-236726 / WhatsApp (ma-vrij 10:00 – 16:00uur)

E-mailadres: klantenservice@stonesbones.nl

Registratiegegevens

CAT-Collectief Therapeut

Reiki vereniging Cirkel: lidnr. 1309

BTW-nr.: NL001664703B75

KvK-nr.: 73549703

Ik werk niet met vergoedingen

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer
informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode