Spirituele diensten

Hieronder een overzicht van de diensten die wij bieden. Klik op het plaatje voor meer informatie.

Workshop Pendelen Locatie Stones & Bones® Nijverdal

Workshop Pendelen

Energetische behandelingen

Energetische behandelingen

Orakelkaartleggingen

Orakel kaarten

Persoonlijke Reading

Energetische huisreiniging

Stones & Bones®

Van vele markten thuis

Stones & Bones® is van vele markten thuis. Zo verkopen wij niet alleen Edelstenen, Fossielen, Wierook en nog veel meer spirituele items. We vinden het heel erg leuk om ook een adviserende of informatieve rol te spelen waar mogelijk. Zo kunnen wij adviseren over de toepassing van Edelstenen, bijvoorbeeld wanneer je klachten ervaart op fysiek of mentaal vlak. Advies over het gebruik van stenen en hoe ze te reinigen hoort hierbij.
Daarnaast beschikken wij over een brede kennis over allerhande spirituele onderwerpen. Voor ons is het een dagelijkse bezigheid. Elke dag leren we weer bij over Spirituele en aanverwante zaken.

Workshops

Deze kennis delen we graag met jou. In een gesprek is uiteraard heel veel mogelijk maar tijdens een workshop kunnen we echt de tijd voor je nemen en jou optimaal informeren over het onderwerp van de workshop. Wij bieden workshops bij Stones & Bones® in Nijverdal.

Energetische behandelingen

Verder ben je voor een Energetische Behandeling bij ons aan het juiste adres. Tijdens een ontspannende energetische behandeling ligt de focus op de ontspanning. Bianca, Reiki Master en Edelsteentherapeut, gebruikt tijdens deze behandelingen diverse spirituele items om de ervaring zo ontspannen mogelijk te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Wierook en Edelstenen.
Bij een Volledige Energetische behandeling ligt het perspectief meer bij de eventuele fysieke of mentale klacht en / of bij het opsporen van energetische blokkades. Vanuit dat perspectief wordt behandeld om de klacht of blokkade te verminderen. Ook hierbij worden weer spirituele items gebruikt als Wierook en Edelstenen.

Orakelkaartleggingen

Wij bieden verschillende orakelkaartleggingen aan, waarbij we inzicht kunnen geven en eventueel wellicht antwoorden kunnen bieden bij jouw levensvragen / -pad.

Persoonlijke reading

Mis je even het overzicht? Zie je het grotere plaatje niet? Heb je last van onzekerheden? Zou je willen weten wat het Universum, jouw gidsen of overleden dierbaren jou te vertellen hebben? Wat ligt er op jouw wezenlijke pad? Boek nu een reading bij mij, Bianca, en wellicht krijg je antwoord op al jouw vragen.

Energetische huisreiniging

Is jouw huis toe aan een energetische reiniging? Ervaar je vreemde dingen in huis? Voelt de energie in jouw huis niet lekker of zwaar? Wij verzorgen graag complete reiniging voor jou.