Shoppen op Afspraak

Stones & Bones® heeft dan wel een webwinkel en geen fysieke winkel, maar vanaf nu kan je op afspraak toch even fijn komen voelen en kijken. 

Hoe gaat dat nou in z’n werk?

Heb je iets gezien wat je graag ook even in het echt wil bekijken of wil jij heel graag even die ene steen voelen voor je ‘m koopt? Neem dan contact met ons op. Er zijn vele opties om contact met ons op te nemen; WhatsApp, Bellen, Mail en Chat. Je mag dan aangeven wat we voor je klaar mogen leggen en wanneer en hoe laat je graag zou willen komen. Wij zorgen dan dat alles klaarstaat voor jouw komst en zo kan jij heerlijk privé winkelen. Het is allemaal geheel vrijblijvend.

Hoe kan ik dan betalen?

Bij ons kan je jouw aankopen zowel met de pin als cash betalen!

Online aankoop afhalen

Daarnaast is het ook mogelijk om een online aankoop af te halen. Je moet dan bij het uitchecken als factuuradres jouw eigen adres invullen en bij het verzendadres ons adres (Stones & Bones, Verdistraat 17, 7442JM Nijverdal). Dan berekent het systeem automatisch geen verzendkosten en zo kunnen wij zien dat je het graag af wil halen. Daarna kan je jouw aankoop online betalen via de door ons aangeboden betaalmethodes. Wij nemen dan z.s.m. contact met jou op om een afspraak te maken. Jij mag (indien de voorraad het toelaat) dan ook nog kiezen welk item voor jou het beste voelt of welke je het mooist vindt.

 

“Ik vond het heel prettig, kreeg alle tijd rustig te kijken en te voelen. Kreeg veel informatie over de stenen. Hele goede service!”