Mis je even het overzicht? Zie je het grotere plaatje niet? Heb je last van onzekerheden? Zou je willen weten wat het Universum, jouw gidsen of overleden dierbaren jou te vertellen hebben? Wat ligt er op jouw wezenlijke pad? Boek nu een persoonlijke reading bij mij, Bianca, en wellicht krijg je antwoord op al jouw vragen.

Wat is een persoonlijke reading?

Een reading is heel kort door de bocht: “contact maken met een energie en doorgeven wat die energie te vertellen heeft”.

Hoe gaat een persoonlijke reading?

Tijdens een reading probeer ik contact te maken met een energie. Dat kan zijn van iemand die overleden is (overleden dierbare) of van jouzelf en / of met het Universum. Jij kan aangeven wat jouw vraag is en aan de hand daarvan kan er contact gemaakt worden. Wanneer ik contact wil maken met een overleden dierbare, dan heb ik wel de volledige naam van die persoon nodig.

Met een reading kan je er ook voor kiezen er blanco in te gaan. Ik ga dan contact maken met de energie die het sterkst doorkomt en beschrijven wat diegene te vertellen heeft. Wellicht is het een overleden dierbare die nog een boodschap voor je heeft!

Soms leg ik aanvullend een orakelkaartje. Dit kan nog een mooie boodschap meegeven aanvullend op de reading.

Wat doet een reading?

Een reading kan je zielsinzichten geven over jouw wezenlijke pad of antwoorden op levensvragen. Het kan je doen beseffen waar jouw natuurlijke talenten liggen of welke rol jij in je omgeving speelt. Het kan je inzichten geven over jouw verleden, overleden dierbaren of over wat jij nodig hebt ter ondersteuning van jouw persoonlijke ontwikkeling.

Hoe lang duurt een reading en hoe ontvang ik deze?

Wanneer je een reading bij mij boekt, mag je zelf aangeven of je deze via videobellen of in mijn praktijkruimte wil ontvangen. Een reading duurt in totaal ongeveer 60min.

Wat kost een reading?

De kosten voor een reading online of in mijn praktijkruimte zijn 45,-

Ik wil een reading!

Je kan de reading op verschillende manieren boeken:

​Wanneer je zoekt naar meer ondersteuning ben je welkom een energetische behandeling bij mij te komen ontvangen. Deze biedt eveneens vaak inzichten en helpt zowel het fysieke en het mentale en energetische lichaam in balans te komen. Voor meer informatie over zo’n behandeling, klik hier.

Het is ook mogelijk een kaartlegging met intuïtieve waarnemingen te boeken. Voor meer informatie over deze leggingen, klik hier.

Is jouw huis toe aan een energetische reiniging? Ervaar je vreemde dingen in huis? Voelt de energie in jouw huis niet lekker of zwaar? Wij verzorgen graag complete reiniging voor jou. Voor meer informatie over energetische huisreinigingen, klik hier.

Wil je zelf leren pendelen? Bij ons is het mogelijk om een workshop pendelen te volgen, 1 op 1 of samen met een vriend(in). Op aanvraag is een workshop via videobellen ook mogelijk. Klik hier voor meer informatie over onze workshop pendelen.